Świeżak
Forum grupy fajna sprawa;]
Mam taka mała propozycje co myślicie o tym aby któregoś dnia po zajeciach wybrac sie całą grupą do pizzeri czy na jakies piwo , żeby w koncu sie poznac a nie tylko mijać sie z usmiechem czy tez nie na uczelnianych korytarzach ;] co wy na to ?;>
Administrator
Pomysł ze spotkaniem integracyjnym dobry ale proponuję poczekać, aż forum się rozrośnie ewentualnie na mailu grupowym podać termin aby każdemu pasowało.
Świeżak
To moze Ty zaproponuj jakis termin ;] a co do poczty jak juz wysylaja tam maile z jakimis rzeczami to fajnie by bylo gdyby byly one opisane i co do czego ...i z czym ;] a nie poprostu e-mail i przedmiot ;d
Administrator
Po to zrobiłem forum aby tu wrzucać rzeczy, na mailu porządek się kiedyś skończy i nie będzie czytelny. Może środa?
Świeżak
Mi pasuje a co na to reszta ?.
widze ze forum pomału sie rozkrca ;d oby tak dalej
Teraz zobaczyłam ten wątek dopiero jestem jak najbardziej za spotkaniem integracyjnym całej grupy
Co myślicie, żeby na jakiś weekend? A i wolicie gdzieś na pizze, czy może jakiś pacykarz, maska czy cubana? Miejsc w Legnicy jest dużo, więc i duży wybór
Świeżak
No wiadomo .. tylko jak narazie z t6tego co widze to o propozycji spotkania wiedza tylko 3 osoby heeh ;]
Świeżak
ej ej ej jestem za
dopiero dotarłam do tego zacnego forum;(
Ostatnio edytowany przez Katiusza:) (2012-10-23 12:06:22)
Administrator
To czekamy na ręsztę i bedziemy mogli się umawiać.